Alaska

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Alaska

Некретнина на продају у Аљасци

Аљаска се налази на најсјеверњем делу Северне Америке. Главне индустрије у земљи односе се на индустрију рибарства, природног гаса и нафте, али операције војног база и туризам такође имају важну улогу у економији државе.

Они су такође једна од две државе са Хавајима која не припадају тзв. Суседним Сједињеним Државама.

Управо из тог разлога тржиште некретнина на Аљасци флуктуира на основу снаге ових индустрија.

Стопа незапослености на Аљасци је већа од националног просека, али држава је на осмом месту у смислу сиромаштва.

Тржиште рада Аљаске повећава се за око 6% до 2024. године са своје позиције 2014. То ће свакако допринијети здравом тржишту некретнина и повећати број имовине за продају на Аљасци.

Тржиште некретнина на Аљасци је прошло кроз неке промјене и живи кроз низ позитивних ствари које ће се наставити у наредних неколико година.

Из тог разлога, сада је вријеме за куповину некретнина за продају на Аљасци. Недостатак инвентара често доводи до пораста станоградње. Могуће је очекивати да ће се овај тренд наставити до 2020. године на тржишту некретнина на Аљасци, тако да је све што је продато раније могло боље видети вриједност.

Понуда некретнина за продају на Аљасци варира. Аљаска има пуно понуда, с обзиром на чињеницу да је по подручјима највећа држава у Сједињеним Државама.

Анцхораге је највећи град на Аљасци. Анцхораге је познат по својим прелепим пејзажима, нарочито у зимском периоду.

Анцхораге је проглашен за један од десет најбољих зимских градова по Ливабилити. Сидро је Идитарод Траил Дог Раце Раце и Стате Фаир Аласка, као и здрава економија, богата индустрији и уравнотежено тржиште некретнина.

Други најпопуларнији град на Аљасци је много мање насељен од Анцхораге. Заправо, то је Џунау, главни град Аљаске. Јунеау хостинг 32.000 људи.

Јунеау има вишу продајну цену од куће у Анцхораге-у, али такође има и већи просечан приход.

Тржиште некретнина на Аљасци је у својим тенденцијама

Тржиште некретнина на Аљасци је слуцај породицних домова доступних током целе 2020. године, а виде це се и закупаци и нова градња дуплексних и мулти-јединствених зграда.

Из разлога што је Аљаска тако јединствена, спољни фактори вероватно неће доћи у игру неочекивано.

Аљаска је прелепа држава, са стално растућом тржиштем и економијом становања. Ако размишљате о куповини некретнина за продају на Аљасци, требало би да узмете у обзир све наведене факторе.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB